نصائح لبنات الطبخ
عند التعرض لحرق بسيط سواء من اى شيىء مغلى او اثار للتحمير فى المطبخ
اقوم بسرعة بكسر بيضة ووضعها على مكان الحرق
وعملت بالنصيحة والحمد لله لا تترك اى اثار للجروح
وكانت نصيحة حلوة جدا ومفيدة
**********************
كنت اواجة مشكلة عند سلق البيض انه كان بيفور ويتسسبب فى طفى البوتجاز فقمت بوضع بعض الزيت مع الملح مع الماء المغلى لمنع الفوران وسهولة التقشير
*********************
لو كان عندك فى الثلاجة شبت او بقدونس او كسبرة وجيتى تستخدميهم ولقيتى ان لونهم مال للاصفرار
وكنتى معتمدة عليهم ومضطرة تستخدميهم
ما عليكى غير انك تضعيهم فى طبق عميق وتغمريهم بالماء البارد من الثلاجة وستلاحظين اختفاء اللون الاصفر وعودتهم الى لونهم الطبيعى
*********************
تكرار استخدام المجات الصينى للشاى يغير لون المج من الابيض الشاهق ويترك مع التكرار اثار
من الممكن ان تعيدى هذة المجات الى بياضها الناصع
ما عليكى الا ان تقومى بوضع بعض الكلور فى كل مج وتتركيهم لمدة ساعة
وستبهرك النتيجة بعودة المجات للون الابيض
فى انتظار ردودكم
لا تنسونى من صالح دعواتكم